Cégbemutató

A NÁDOR Autó Zrt. szolgáltatásai:

A mai NÁDOR Autó Zrt. helyén az 1979. november 3-án alakult 15. számú AFIT Autójavító vállalat 2-es számú leányvállalata működött, amely a jelenleg is látható modern autószalon alapját képezi.

Ebben a formában a rendszerváltás utánig működött a szerviz, majd a Győri Autószerviz Rt.-t alapították meg.

1991-ben a General Motors Opel dealer szerződést kötött cégünkkel, amelynek keretében 1992-ben megkezdődött az Opel személyautók értékesítése.

2006. szeptemberében az autószalon teljesen új formát öltött, és a NÁDOR Autó Zrt. cégnevet vette fel. A General Motors előírásainak maximálisan megfelelő modern, multibrand autószalont alakítottunk ki.

Az Opel márkán kívül a General Motors-sal kötött szerződés keretében a Chevrolet márka is csatlakozott termékeivel a szalonban értékesítésre kerülő gépkocsik közé 2006-2014 években.

2007-től 2010-ig a General Motors prémiummárkája, a Saab személygépkocsik vásárlására is lehetősége volt az érdeklődőknek. A márka értékesítésére egy új szalon épült, amely 2008. januárjában került átadásra. Az új különálló szalonban 3 gépkocsi bemutatására van lehetőség. A szalon sajátos, Saab márkához méltó prémium kialakítással bír.

2010-ben megkezdtük a Mitsubishi gépkocsik értékesítését az MM Import Kft.-vel kötött szerződés keretében.

2011-től a Vectrix elektromos motorok is vásárolhatóak cégünknél.

Cégünknél a gépkocsi vásárlás első fázisától az utolsóig mindent egy helyen elintézünk Ügyfeleinknek: a használt autó beszámításától a teljes körű biztosítási és hitelügyintézésig, a forgalomba helyezési papírmunkák lebonyolításáig. Az autó teljes élettartamáig szervizünk rendelkezésre áll a garanciális vagy garancia időn túli szervizeléshez, karambolos kárfelvételhez, tartozék és alkatrész értékesítéshez, vagy akár gumitároláshoz.

2013-tól hivatalos LPG átalakító műhelyet alakítottunk ki, ahol az LPG üzemű autók szervizelése is helyben megoldott.

2014-től márkafüggetlen BOSCH Car Service működik szervizünkben.

A NÁDOR Autó Márkaszervizben magasan képzett szakemberek a legmodernebb tesztkészülékek és szerszámok segítségével gondoskodnak a szakszerű kiszolgálásról. A javítások előjegyzéses rendszerben történnek, a kisebb hibák elhárítása a helyszínen megvárható. Az ügyfélváró kényelmesen berendezett, TV-vel, ital- és kávéautomatával felszerelt.

A itthagyott autókat kamerával megfigyelt, zárt területen éjjel-nappali őrzés mellett tudhatják biztonságban a tulajdonosok.

2011., 2012., 2013., 2016., 2017. években cégünk az Opel Magyarország Minőségi Márkaszerviz kitüntetésben részesült.

2017-től a megye hivatalos Citroën kereskedéseként átvettük a márka helyi képviseletét, melyhez a teljes körű értékesítési és szervizhátteret is helyben biztosítjuk.

2018-ban cégünk az Opel Magyarország Minőségi Márkaszerviz és Márkakereskedés kitüntetésben részesült.

2022 szeptember 6-án az elsők között csatlakoztunk az újjászületett MG márka magyarországi márkaképviseleti hálózatához, mint márkakereskedés és szerviz.

Szervizszolgáltatásunk legújabb márkája a Peugeot, 2023 májusától látjuk el a hivatalos márkaszerviz szolgáltatásokat.

Jól képzett szerelőink, célszerszámokkal és a legmodernebb technológiával felszerelt műhelyünk garancia arra, hogy gépkocsija a legmagasabb szintű gondoskodásban részesüljön.