Műszaki vizsga

Kategóriák: N1, N1G, M1, M1G, O1 forgalmi engedély X pontja
0 személy gépkocsi
1 személy gépkocsi összkerék hajtás
2 kishaszonjármű 3,5 t-ig
3 kishaszonjármű 3,5 t-ig összkerék hajtással
4 fék nélküli utánfutó

OkkIMG 1916

Időszakos műszaki vizsgálaton a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet értelmében a segédmotoros kerékpár kivételével minden forgalomba helyezett járműnek rendszeresen, meghatározott időközönként át kell esnie, amennyiben azzal a közúti közlekedésben részt kívánnak venni.

Az időszakos vizsgálatokat a megyei (fővárosi) kormányhivatalok és a velük szerződésben álló tanúsító szervezetek a szerződésükben rögzített feltételek szerint végzik.

Kizárólag vizsgáló állomás (szerződésben álló tanúsító szervezetek) közreműködésével végezhető el a közúti közlekedési szolgáltatást nem végző személygépkocsik (M1 járműkategória), a különleges felépítménnyel nem rendelkező kistehergépkocsik (N1 járműkategória), valamint egyes pótkocsik (O1 és O2 járműkategória) időszakos vizsgálata.

N1 kategóriájú jármű („könnyű tehergépkocsi")
 Vizsgálat díja

    17 090 Ft

M1 kategóriájú jármű („személygépkocsi"), továbbá az M1 és N1   kategóriájú  járműhöz kapcsolható pótkocsi
Vizsgálat díja

    16 290 Ft
Összkerék hajtású jármű vizsgálatának díja
    4 100 Ft

Nádor Autó Zrt minden esetben (kivétel ha a megrandelő ragaszkodik hozzá) előzetesen átvizsgálja a gépkocsit a vonatkozó előírások (5/1990KÖHÉM, 6/1990KÖHÉM. stb..) alapján a meghfelelőségről, az eltérésekről tájékoztatja ügyfelét, a szükséges elvégzendő beavatkozásokró díjmentessen tételes árajánlatot készít, és egyeztetés után rövid határidővel elvégzi a megrendelésben foglaltakat.